Ritmul de dezvoltare al economiei Germaniei - cea mai mare din Europa - se va accelera usor anul viitor, desi se va mentine sub media inregistrata in zona euro, a anuntat, joi, asociatia bancara germana BDB, citata de Reuters. BDB estimeaza ca Produs
Ritmul de dezvoltare al economiei Germaniei - cea mai mare din Europa - se va accelera usor anul viitor, desi se va mentine sub media inregistrata in zona euro, a anuntat, joi, asociatia bancara germana BDB, citata de Reuters. BDB estimeaza ca Produsul Intern Brut (PIB) va consemna anul viitor o crestere de circa 1,3%, dupa avansul de 0,9% inregistrat in 2005. Anul trecut, ritmul de dezvoltare economica a Germaniei a fost de 1,6%. In privinta exporturilor germane, BDB estimeaza o crestere de 5,3% in 2005, si o usoara scadere anul viitor. Concomitent cu cresterea numarului de angajati cu circa 230.000 de persoane, BDB se asteapta la o redresare a consumului, in 2006, dupa evolutia nefavorabila din anul curent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.