Un scandal de proportii risca sa se declanseze, miercuri noaptea, la un cazinou din centrul Constantei, daca fortele de ordine nu ar fi intervenit la timp. Cel putin 10 persoane acuza faptul ca li s-au furat sute de mii de euro la jocurile de noroc.
Un scandal de proportii risca sa se declanseze, miercuri noaptea, la un cazinou din centrul Constantei, daca fortele de ordine nu ar fi intervenit la timp. Cel putin 10 persoane acuza faptul ca li s-au furat sute de mii de euro la jocurile de noroc. Pentru a lamuri situatia, ieri dimineata, politisti, comisari ai Garzii Financiare si inspectori ai OPC au descins la cazinou pentru o serie de verificari. Potrivit adjunctului IPJ Constanta, comisar-sef Adrian Rapotan, mai multi jucatori la ruleta au reclamat ca au fost furati de sute de mii de dolari. Oamenii sustin ca au descoperit o modalitate prin care bila ruletei se oprea doar in casuta pe care nu paria nimeni. Unul dintre jucatori a sustinut ca, de fapt, bila era magnetizata, drept pentru care a oprit ruleta si a cerut socoteala angajatilor cazinoului pentru suma de 50.000 de dolari, bani pe care i-ar fi pierdut la masa de joc. In urma acestui incident, reclamantul a mers la patronul cazinoului, care i-ar fi spus sa revina peste cateva ore si i-ar fi promis ca ii va da banii inapoi. Cel putin zece dintre presupusii pagubiti, in frunte cu Petrica Tomescu, Sedan Iasar si Sefchet Iasar, au facut plangere la Politie impotriva patronului cazinoului, pe care il acuza de inselaciune. La randul sau, patronul cazinoului, Michele Ligoro, s-a plans de amenintari la adresa sa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.