Premierul Calin Popescu Tariceanu nu pare sa stie de unde sa faca rost de bani pentru invatamant. Desi ministrul Mircea Miclea si-a dat demisia pentru ca nu a primit destui bani, primul-ministru trimite educatia sa ceara fonduri de la alte ministere.
Premierul Calin Popescu Tariceanu nu pare sa stie de unde sa faca rost de bani pentru invatamant. Desi ministrul Mircea Miclea si-a dat demisia pentru ca nu a primit destui bani, primul-ministru trimite educatia sa ceara fonduri de la alte ministere. "In momentul in care discutam pe bugetul actual despre majorarea alocatiei unui domeniu trebuie sa vedem unde gasim bani. Ar trebui sa facem o amputare pe alt domeniu. Daca vreun ministru este dispus sa cedeze bani, atunci desigur putem sa-i reorientam", a spus Calin Popescu Tariceanu. Insa, aproape toate ministerele au primit mai putini bani decat au cerut, si este foarte putin probabil ca vreun membru al Guvernului sa sacrifice si sa ajute din propriile fonduri. Tariceanu a spus si ca inca nu a discutat cu Mircea Miclea, despre motivele pentru care acesta si-a prezentat demisia, si ca nu a luat o decizie in acest sens. "Eu m-am intors miercuri seara dintr-o vizita in Italia si trebuie mai intai sa ma informez, sa discut, sa vad care sunt motivele", a afirmat premierul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.