Cinci infractori romani vor sta dupa gratii in Marea Britanie intre 30 si 39 de luni, dupa ce au fost condamnati pentru furt de un tribunal din Kent, transmite BBC News Online. Ei planuiau sa fure mii de lire sterline prin intermediul unei operatiuni
Cinci infractori romani vor sta dupa gratii in Marea Britanie intre 30 si 39 de luni, dupa ce au fost condamnati pentru furt de un tribunal din Kent, transmite BBC News Online. Ei planuiau sa fure mii de lire sterline prin intermediul unei operatiuni complicate de inregistrare a codurilor de acces a cardurilor. Hotii au pledat vinovat pentru conspiratie in vederea comiterii de furturi, Justitia britanica urmand sa pronunte verdictul in cazul unei alte persoane care a participat la ilegalitati. Retinerea celor 5 hoti romani s-a facut dupa ce imaginile surprinse de o camera de supraveghere amplasata in apropierea unui bancomat din Rochester au relevat comportamentul suspect al acestora. Trei dintre ei se plimbau in jurul bancomatului si au fost inregistrati in timp ce se ofereau sa ajute doua femei care nu se descurcau cu utilizarea cardurilor. Ulterior, cei trei au inceput sa demonteze partea din fata a bancomatului, care nu era cea autentica. Aparatul fals montat de infractorii romani inregistrase 14 coduri de acces la conturi de card diferite. Mircea Liviu C. a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare, Mihai Radu B., Stefan G. si Marian V. au primit pedepse de doi ani si opt luni, iar Lucian Ioan A. va sta dupa gratii doi ani si sase luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.