Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la turneul international "Lucardi Cup" de la Rotterdam, invingand clar selectionata Cehiei, cu scorul de 37-15 (16-6). Chiar daca s-a prezentat in Olanda fara cateva piese grele, prin
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a debutat cu dreptul la turneul international "Lucardi Cup" de la Rotterdam, invingand clar selectionata Cehiei, cu scorul de 37-15 (16-6). Chiar daca s-a prezentat in Olanda fara cateva piese grele, printre care portarul Hutupan si interii Simona Gogarla si Carmen Amariei-Lungu, echipa antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi a reusit sa faca spectacol, cele mai percutante jucatoare dovedindu-se a fi Steluta Luca si Valentina Elisei, care au perforat de cate sase ori poarta Cehiei. In celelalte meciuri disputate marti seara, Islanda a intrecut Slovacia, cu scorul de 35-32, iar Olanda a invins Olanda B, cu scorul de 32-16. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.