Studentii din cadrul Ligii Absolventilor si Studentilor Filierei Anglofone de la Universitatea Politehnica Bucuresti au protestat ieri ca urmare a cresterii taxei pe punctul de credit, astfel incat repetarea unui examen costa intre 100 RON si 250 RON
Studentii din cadrul Ligii Absolventilor si Studentilor Filierei Anglofone de la Universitatea Politehnica Bucuresti au protestat ieri ca urmare a cresterii taxei pe punctul de credit, astfel incat repetarea unui examen costa intre 100 RON si 250 RON.
Nemultumirile studentilor sunt legate de majorarea taxei anuale la 2.600 RON, respectiv 3.200 RON la Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, in conditiile in care acesti bani nu se reflecta in calitatea invatamantului si in conditiile de studiu oferite de universitate, sustin protestatarii. De asemenea, acestia se plang de faptul ca taxa de camin a crescut considerabil, astfel incat costurile lunare au ajuns sa fie mai mari pentru o camera de camin decat pentru un apartament cu patru camere locuit de patru persoane, in Bucuresti.
"Aceasta solutie a fost aleasa deoarece doamna rector Ecaterina Andronescu, reprezentanta conducerii Universitatii, nu a incercat sa ofere nici o solutie reala. Nu dorim doar discutii si justificari care ocolesc fondul problemei, ci negocieri punctuale. Vrem sa stim cati bani sunt. De unde vin? Unde se duc? Dorim o dezbatere publica si un audit financiar", au declarat studentii protestatari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.