Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza, in aceasta luna, 249 de programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si sti
Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) organizeaza, in aceasta luna, 249 de programe de formare profesionala gratuite pentru persoanele care beneficiaza de prevederile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor de somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
Agentiile judetene si cea a municipiului Bucuresti organizeaza aceste programe pentru 4.990 de persoane, prin cele 21 de centre proprii si prin furnizorii de formare profesionala autorizati. Agentiile judetene si a municipiului Bucuresti pentru ocuparea fortei de munca vor organiza programe de formare profesionala pentru 4.990 de persoane, prin cele 21 de centre proprii de formare profesionala, prin centrele regionale de formare profesionala pentru adulti (Brasov, Calarasi, Cluj-Napoca, Craiova, Ramnicu Valcea si Turnu Magurele) si prin furnizorii de formare profesionala, autorizati in conditiile legii.
Cele mai multe cursuri vor fi organizate in judetele Galati (21), Iasi (13), Arges (10), Brasov (10), Teleorman (10), Timis (10), Hunedoara (9), Suceava (9), Botosani (8) si Vaslui (8).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.