Dupa ce Daniela Sofronie a anuntat de cateva saptamani ca se retrage din activitate si nu va participa la Nationalele din acest weekend, ieri, o alta campioana olimpica de la Atena, Monica Rosu, cea care a stralucit in concursul de sarituri de la Ate
Dupa ce Daniela Sofronie a anuntat de cateva saptamani ca se retrage din activitate si nu va participa la Nationalele din acest weekend, ieri, o alta campioana olimpica de la Atena, Monica Rosu, cea care a stralucit in concursul de sarituri de la Atena, a anuntat ca nu va fi prezenta la Bacau din cauza unei entorse la glezna stanga, care o va tine departe de arena timp de zece zile. "Nu voi putea participa la Nationale. M-am accidentat la antrenament si mi s-a umflat glezna stanga destul de rau. Exista chiar varianta sa-mi fie pus piciorul in ghips, dar pana la urma port doar o fasa elastica", a declarat Monica Rosu pentru Mediafax. "Nu o sa ma dau batuta, chiar daca am avut numai ghinioane in ultima vreme (n.n. - in acest an, INMS i-a interzis sa se antreneze din cauza unor probleme medicale la spate). Ma voi antrena in continuare, pentru ca vreau sa merg la Mondiale", a adaugat laureata olimpica, desi antrenorul ei, Corneliu Agop, considera ca este compromisa si participarea la CM de la Melbourne, din luna noiembrie. "Este clar ca nu va concura la Nationale! Mai trebuie sa vrei si tu! Mi-a spus ca s-a accidentat la glezna. Ce sa va spun, a fost o lovitura grea pentru mine. In momentul asta nici nu stiu in ce directie sa apuc", a spus Agop, tehnicianul clubului din Bacau, unde gimnasta s-a pregatit in ultima luna. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.