Universitatea Craiova a lansat un apel catre suporteri sa fie prezenti pe Stadionul "Ion Oblemenco" la meciul cu Petrolul Ploiesti, programat maine seara, de la ora 19 (in direct la TV Sport), in etapa a 9-a a seriei a II-a din Divizia B, imprastiind
Universitatea Craiova a lansat un apel catre suporteri sa fie prezenti pe Stadionul "Ion Oblemenco" la meciul cu Petrolul Ploiesti, programat maine seara, de la ora 19 (in direct la TV Sport), in etapa a 9-a a seriei a II-a din Divizia B, imprastiind fluturasi prin oras, cu ajutorul unui elicopter. Astfel de fluturasi, aproximativ 250.000, vor fi impartiti in Craiova si astazi, si maine. De asemenea, autocarul Universitatii se va plimba astazi prin tot orasul, cateva persoane cu portavoce urmand sa indemne suporterii sa mearga la meci. Spectatorii vor avea acces gratuit pe stadion. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, spune ca la acest meci se va bate recordul de spectatori prezenti la un meci din Divizia B. "Daca vremea ne va ajuta si nu va ploua, sunt convins ca la Craiova se va bate recordul de spectatori in Divizia B. Mizez pe cel putin 30.000 de spectatori la acest meci deosebit de important pentru noi. Am avut ghinion cu Unirea Urziceni, dar sunt convins ca pe cei de la Petrolul ii vom bate la cel putin trei goluri diferenta. Ei n-ar trebui sa fie suparati daca nu vor reusi promovarea, deoarece in ultimii 30 de ani au facut de fiecare data rocada intre Divizia A si Divizia B", a afirmat Mititelu. Presedintele executiv al Petrolului, Florin Bercea, a afirmat ca jucatorii ploiesteni vor pleca spre Craiova inca de astazi, urmand sa innopteze insa la Pitesti, pentru a evita problemele cu suporterii olteni. "Pentru Petrolul este un simplu meci de campionat, chiar daca jucam impotriva Universitatii. Speram sa facem si noi ca Unirea Urziceni: sa mergem acolo, sa castigam si sa plecam", a afirmat Bercea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.