Fara Mihaela Steff si Otilia Badescu, echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost o "prada" usoara pentru selectionata Belarus, in primul meci al Grupei A de calificare la Campionatul European din 2007. Conform site-ului oficial, tricolorele a
Fara Mihaela Steff si Otilia Badescu, echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a fost o "prada" usoara pentru selectionata Belarus, in primul meci al Grupei A de calificare la Campionatul European din 2007. Conform site-ului oficial, tricolorele au fost spulberate, in deplasare, de reprezentantele Belarus, cu scorul de 0-3, inregistrand cea mai drastica infrangere a echipei noastre din ultimii ani. In absenta celor doua vedete de calibru mondial, Daniela Dodean, Adriana Zamfir si Iulia Necula n-au reusit sa castige decat trei seturi in cele trei intalniri, cea mai dramatica partida fiind cea dintre Necula si Tatiana Kostromina, ultima castigand cu scorul de 3-2 (-7, 3, -5, 8, 9). Dar iata si rezultatele celorlalte doua partide: Daniela Dodean a fost invinsa, cu scorul de 3-0 (9, 9, 7), de Viktoria Pavlovici, iar Adriana Zamfir a fost depasita, cu scorul de 3-1 (3, -9, 4, 13), de Veronika Pavlovici. Urmatorul meci al Romaniei este programat, pe 22 noiembrie, acasa, cu echipa Rusiei, care a trecut pe teren propriu de Ucraina, cu scorul de 3-0. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.