Dupa zece zile de tratative, FR Volei a primit confirmare din partea conducerii echipei feminine Constructorul-IOR de a inlocui in Divizia A1 gruparea Poli Trimisoara, retrasa din competitie cu doar o saptamana inaintea debutului intrecerii interne d
Dupa zece zile de tratative, FR Volei a primit confirmare din partea conducerii echipei feminine Constructorul-IOR de a inlocui in Divizia A1 gruparea Poli Trimisoara, retrasa din competitie cu doar o saptamana inaintea debutului intrecerii interne din motive financiare. Astfel, echipa bucuresteana, care a mai evoluat in urma cu doua sezoane in Divizia A1, va intra pe prima scena chiar din aceasta sambata, cand va intalni, in deplasare, conform programului competitional, puternica echipa Unic Piatra Neamt, in vreme ce jocul din prima etapa, cu CSU Metal Galati, urmeaza sa fie reprogramat. Totodata, luand in considerare situatia speciala a echipei nou-promovate, care era pregatita sa evolueze in Divizia A2, FRV a acordat o perioada exceptionala de doua saptamani pentru transferuri. Din pacate, aceasta "operatiune" demonstreaza cat de hazardata a fost decizia Adunarii Generale din aprilie 2005, cand reprezentantii voleiului autohton au decis trecerea de la sistemul competitional cu opt echipe, la cel cu 10, netinand cont de puterea economica a gruparilor din primul esalon. Reamintim ca actuala editie a Diviziei A1 se va desfasura in doua faze: sezon regulat cu etape saptamanale, tur-retur, iar din faza urmatoare echipele vor fi impartite in doua grupe valorice, play-off-ul urmand sa se joace la fel ca anul trecut (n.n. - patru turnee organizate pe terenul fiecarei echipe calificate), iar play-out-ul dupa sistemul jocurilor tur-retur. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.