Consiliul Concurentei a finalizat monitorizarea celor 91 de decizii privind respectarea conditiilor impuse pentru autorizarea ajutoarelor de stat acordate sub forma de inlesniri la plata obligatiilor bugetare restante, se arata intr-un comunicat al i
Consiliul Concurentei a finalizat monitorizarea celor 91 de decizii privind respectarea conditiilor impuse pentru autorizarea ajutoarelor de stat acordate sub forma de inlesniri la plata obligatiilor bugetare restante, se arata intr-un comunicat al institutiei. In perioada 2001-2004, Consiliul Concurentei a autorizat, in 91 de cazuri, acordarea de ajutoare de stat constand in inlesniri la plata obligatiilor bugetare restante. 33 de decizii nu au fost puse in aplicare de furnizori din cauza beneficiarilor care nu au respectat conditiile impuse. Valoarea totala autorizata de Consiliul Concurentei, prin aceste decizii, este de 2.430,1 milioane RON, valoarea efectiv acordata fiind de 545,1 milioane RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.