Doua sute de angajati de la Aro Campulung au continuat ieri actiunea de protest. Ei au iesit in strada la ora 9, la iesirea din oras spre Brasov, dar nu au mai blocat circulatia. Subprefectul de Arges, Ion Popa, a trimis o informare catre Ministerul
Doua sute de angajati de la Aro Campulung au continuat ieri actiunea de protest. Ei au iesit in strada la ora 9, la iesirea din oras spre Brasov, dar nu au mai blocat circulatia. Subprefectul de Arges, Ion Popa, a trimis o informare catre Ministerul Muncii, AVAS si Cancelaria primului-ministru despre continuarea protestului salariatilor fostului producator de autoturisme de teren. El sustine ca aceasta a fost singura solutie care i s-a permis, deoarece Aro constituie proprietate privata, si, ca atare, nici un reprezentant al statului nu se poate implica mai mult. Pe de alta parte, suprefectul de Arges a precizat ca pe rolul diferitelor instante se afla mai multe procese si pana la finalizarea lor, in acest moment nu se poate interveni in nici un fel la Campulung.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.