Presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat ca Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (PITT) este ocupat in proportie de 25%, ceea ce inseamna ca gradul de ocupare propus pentru acest an a fost deja atins, transmite Mediafax. "Tinta p
Presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc, a declarat ca Parcul Industrial si Tehnologic Timisoara (PITT) este ocupat in proportie de 25%, ceea ce inseamna ca gradul de ocupare propus pentru acest an a fost deja atins, transmite Mediafax. "Tinta pentru anul acesta este atinsa. Avem deja trei investitori in parc, iar unul se instaleaza. Sunt ocupate 3,4 hectare din 12 hectare spatii construibile", a declarat presedintele CJ. Plenul Consiliului Judetean Timis a discutat, luni, studiul de fezabilitate pentru Zona Industriala Sacalaz, o alternativa la PITT, destinata investitorilor care solicita parcele de teren mult mai mari. "Exista investitori care au venit spre CJ Timis si care au cerut suprafete de 8-10 hectare. Pe acestia vrem sa-i directionam spre Sacalaz", a precizat Ostaficiuc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.