Indicele brut al productiei industriale a inregistrat, in primele opt luni, o crestere de 1,4% comparativ cu perioada similara de anul trecut, ritm de doua ori mai redus fata de cel inregistrat in primul semestru, potrivit datelor furnizate de Instit
Indicele brut al productiei industriale a inregistrat, in primele opt luni, o crestere de 1,4% comparativ cu perioada similara de anul trecut, ritm de doua ori mai redus fata de cel inregistrat in primul semestru, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica. In luna august, indicele brut al productiei industriale s-a majorat cu 1,5% fata de luna corespunzatoare din 2004. In industria prelucratoare, indicele brut a urcat, in primele opt luni, cu 2,4%. Productia industriala a crescut cu 5,3% in primul trimestru si cu 3% in perioada ianuarie - iunie 2005. Cifra de afaceri totala a intreprinderilor cu activitate principala de industrie a inregistrat in primele opt luni, in termeni reali, o majorare de 3,1%, iar in august a avansat cu 4,7%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.