Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) organizeaza, in perioada 13-14 octombrie 2005, seminarul cu tema "Supraveghere Tehnologica - Inteligenta Economica - Managementul Inovatiei - Benchmarking", manifestare in
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) organizeaza, in perioada 13-14 octombrie 2005, seminarul cu tema "Supraveghere Tehnologica - Inteligenta Economica - Managementul Inovatiei - Benchmarking", manifestare in cadrul careia, experti ai Uniunii Europene vor prezenta aspecte concrete privind participarea la proiectele de cercetare FP6 si, in viitor, la FP7. Seminarul face parte din seria actiunilor dedicate sprijinirii intreprinderilor mici si mijlocii de a participa in cadrul programelor de cercetare finantate de catre UE.
Punctele principale ale sesiunii vizeaza prezentarea oportunitatilor pentru IMM-uri in cadrul Programelor Nationale si Europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.