Parlamentarii PRM au dat din nou dovada de patriotism si au cerut ca fiecare localitate sa fie obligata sa aiba propriul drapel. Propunerea a fost lansata de 14 senatori PRM, care au depus ieri, la Biroul Permanent al Senatului, o initiativa legislat
Parlamentarii PRM au dat din nou dovada de patriotism si au cerut ca fiecare localitate sa fie obligata sa aiba propriul drapel. Propunerea a fost lansata de 14 senatori PRM, care au depus ieri, la Biroul Permanent al Senatului, o initiativa legislativa prin care cer modificarea Legii 75/1994 privind arborarea Drapelului national.
Textul initiativei reglementeaza conditiile in care sunt arborate Drapelul Romaniei si drapelul fiecarei localitati. "Drapelul Romaniei se arboreaza permanent pe catarge, amplasate langa fiecare monument istoric si la intrarile in localitati", propun senatorii PRM. De asemenea, ei doresc ca fiecare localitate sa aiba propriul drapel, dupa modelul practicat in majoritatea localitatilor din tarile Uniunii Europene. Proiectul de lege va intra in dezbaterea Senatului si Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.