Autoritatile locale din Satu Mare au concesionat, luni, patru din cele zece parcele scoase la licitatie in Parcul Industrial Sud Satu Mare.
Cele patru societati castigatoare au concesionat parcelele pentru sume cuprinse intre 4,5 si 9,5 euro
Autoritatile locale din Satu Mare au concesionat, luni, patru din cele zece parcele scoase la licitatie in Parcul Industrial Sud Satu Mare.
Cele patru societati castigatoare au concesionat parcelele pentru sume cuprinse intre 4,5 si 9,5 euro pe metru patrat. Durata concesiunii este de maxim 49 de ani, iar dupa cinci ani societatile pot cumpara terenurile. Potrivit conditiilor impuse de Primaria Satu Mare, firmele trebuie sa construiasca hale industriale pentru activitati de productie, nefiind permisa ridicarea de depozite sau desfasurarea unor activitati de comert. O alta conditie este ca activitatea de productie sa inceapa la cel mult un an de la data semnarii contractului. Pentru cele sase parcele care nu au fost concesionate va fi organizata o noua licitatie peste cel mult 45 de zile.
Parcul Industrial Satu Mare, construit cu o finantare din partea Uniunii Europene in valoare de 5 milioane de euro, va fi inaugurat peste o saptamana, in prezenta sefului delegatiei Comisiei Europene, Jonathan Scheele. Parcul se intinde pe o suprafata de 69,5 hectare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.