Banca Comerciala Romana a castigat licitatia organizata de Primaria Craiovei pentru contractarea unui imprumut de 70 de milioane lei, cu o maturitate de 20 de ani si o perioada de gratie de trei ani, a declarat viceprimarul Sorin Iordache, citat de c
Banca Comerciala Romana a castigat licitatia organizata de Primaria Craiovei pentru contractarea unui imprumut de 70 de milioane lei, cu o maturitate de 20 de ani si o perioada de gratie de trei ani, a declarat viceprimarul Sorin Iordache, citat de corespondentul Mediafax.
Sumele atrase vor fi utilizate pentru asfaltarea strazilor, modernizarea centrului orasului, precum si casetarea canalului colector din cartierul Craiovita Noua. "Conform caietului de sarcini, BCR a avut oferta cea mai buna. Pentru semnarea contractului trebuie sa obtinem avizul Ministerului Finantelor Publice, dupa care imprumutul va fi aprobat si de Consiliul Local, impreuna cu lista de lucrari in care vor fi investiti banii", a explicat Iordache.
La licitatie au mai participat BRD - Groupe Société Générale si HVB Bank impreuna cu Banca Tiriac.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.