Firma cu capital mixt romano-italian Constructii Electronice si Mecanice Internationale (CEMI) a lansat pe piata romaneasca, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), autovehiculele si motocicletele marca Martin Motors, asamblate in China.
Firma cu capital mixt romano-italian Constructii Electronice si Mecanice Internationale (CEMI) a lansat pe piata romaneasca, la Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), autovehiculele si motocicletele marca Martin Motors, asamblate in China.
"Masinile de teren Martin Motors vor fi vandute in Romania la preturi incepand cu 20.000 de euro, cu toate taxele incluse. Printre clientii vizati de aceste modele se numara tinerii si persoanele cu venituri medii care nu-si pot permite sa cumpere o marca consacrata de vehicule de teren", a declarat agentiei Mediafax directorul de marketing si comunicare al CEMI, Valentin Dumitru.
Dumitru a precizat ca firma a primit, in primele zile ale SIAB, circa 30 de comenzi pentru modelele Martin Motors. "Pentru inceput, clientii vor fi nevoiti sa astepte intre una si trei luni din momentul realizarii comenzii si pana cand va fi livrat autovehiculul, urmand ca, treptat, aceste termene sa fie reduse", a adaugat Dumitru. Compania estimeaza ca va comercializa anul viitor circa 1.000 de autovehicule din cele trei modele aflate in productie - masinile de teren Shuttle si City Leading, respectiv pick-up-ul Smoothing. Toate modelele sunt echipate cu un motor diesel Fiat, cu o capacitate de 3 litri si 160 de cai putere.
"Vom dezvolta la nivel national, pe langa reteaua de service-uri controlata de CEMI, o serie de showroom-uri", a mai precizat Dumitru. CEMI comercializeaza deja in Romania scutere, motociclete si ATV-uri (All Terrain Vehicles) si expune, de asemenea, un microbuz si un autobuz care au avut lansarea comerciala la editia din acest an a SIAB.
CEMI, reprezentanta pe piata romaneasca a grupului italian OMCI, produce de peste zece ani echipamente de service, statii pentru Inspectia Tehnica Periodica si echipamente GPS, circa 80% din productie fiind exportata, in special pe piata italiana. Firma controleaza, de asemenea, la nivel national, o retea de peste 80 de unitati service, realizate in parteneriat cu firme romanesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin