Biofarm

Actiunile companiei farmaceutice Biofarm Bucuresti vor fi oprite azi de la tranzactionare in vederea translatarii pe piata Bursei de Valori Bucuresti. Tranzactiile cu actiunile emise de aceasta companie sunt programate sa incea

Biofarm

Actiunile companiei farmaceutice Biofarm Bucuresti vor fi oprite azi de la tranzactionare in vederea translatarii pe piata Bursei de Valori Bucuresti. Tranzactiile cu actiunile emise de aceasta companie sunt programate sa inceapa in data de 22 noiembrie 2005. Dupa decontarea tranzactiilor, Societatile de Servicii si Investitii Financiare (SSIF) isi vor transfera de urgenta pozitiile detinute, pentru ca procesul de reluare la tranzactionare pe BVB sa se desfasoare in bune conditii, se mentioneaza in comunicatul emis de BER.

Socep

Titlurile emise de compania constanteana Socep sunt oprite azi de la tranzactionarea pe piata Bursei Electronice Rasdaq (BER), se mentioneaza intr-un comunicat transmis de BER. Decizia a fost adoptata pentru a se permite efectuarea transferului pe piata Bursei de Valori Bucuresti. Tranzactionarea actiunilor Socep pe piata BVB va fi disponibila incepand din data de 18 noiembrie.

Antibiotice Iasi

Producatorul farmaceutic Antibiotice Iasi a anuntat rezultatele financiare pentru primele noua luni ale anului 2005. Potrivit raportului, cifra de afaceri a fost de 116,1 milioane de RON, in crestere cu doar 21 la suta fata de valoarea inregistrata pe primele luni ale anului trecut. In aceste conditii, profitul net inregistrat la 30 septembrie a fost de 16,9 milioane de lei noi, cu 28 de procente peste valoarea inregistrata in primul trimestru si cu o crestere de 75 la suta fata de primele trei trimestre ale anului trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.