Eutelsat Communications, al treilea mare operator de sateliti din lume, isi scoate actiunile la vanzare, la un pret intre 15,25 -17,75 de euro pe unitate, in cadrul uneia dintre cele mai mari oferte publice din Europa, informeaza Mediafax. Oferta eva
Eutelsat Communications, al treilea mare operator de sateliti din lume, isi scoate actiunile la vanzare, la un pret intre 15,25 -17,75 de euro pe unitate, in cadrul uneia dintre cele mai mari oferte publice din Europa, informeaza Mediafax. Oferta evalueaza Eutelsat usor peste 3,1 miliarde de dolari (3,77 de miliarde de dolari), daca se ia in calcul o valoare medie a actiunilor, pretul final urmand sa fie stabilit la 25 octombrie. Numarul total al actiunilor Eutelsat lansate pe piata va fi de pana la 77,9 milioane de unitati, respectiv 38,8% din capital. Operatiunea incepe la 11 octombrie si se incheie la 25 octombrie, listarea urmand sa aiba loc o zi mai tarziu.
"Listarea la bursa ne va permite sa ne intarim pozitia de lider european in domeniul transmisiilor de televiziune si radio, precum si al serviciilor de comunicatii de mare viteza", a declarat directorul executiv Giuliano Berretta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.