Conform cotidianului "Le Monde", un reportaj despre Logan difuzat de postul M6 a fost cenzurat de directorul redactional, Jérôme Bureau. El a taiat 7 secunde din reportaj, pasaj in care un mare importator francez afirma ca Renault pierde cote de pi
Conform cotidianului "Le Monde", un reportaj despre Logan difuzat de postul M6 a fost cenzurat de directorul redactional, Jérôme Bureau. El a taiat 7 secunde din reportaj, pasaj in care un mare importator francez afirma ca Renault pierde cote de piata in Franta din cauza Daciei. Totul a fost dezvaluit de sindicatul ziaristilor de la postul M6. In replica, Bureau a spus ca partea taiata aducea o informatie falsa: "Nu stim daca Renault pierde aceste cote de piata". Sindicalistii au mai aratat ca, in sedinta, directorul ar fi descris Renault drept "un mare cumparator de reclama". "Renault nu e carnatarul de la coltul strazii", ar fi spus Bureau, care a mai afirmat ca a fost vorba de o "autocenzura preventiva".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.