Amonil

Actiunile companiei Amonil (AMO) au fost reluate ieri la tranzactionare, dupa ce miercuri fusesera oprite in vederea transmiterii catre BVB a deciziilor adoptate de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, la data de 3 oc

Amonil

Actiunile companiei Amonil (AMO) au fost reluate ieri la tranzactionare, dupa ce miercuri fusesera oprite in vederea transmiterii catre BVB a deciziilor adoptate de Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor, la data de 3 octombrie. Astfel, AGEA a decis participarea societatii la constituirea unei companii mixte avand un capital social de 1.428.570 de dolari, cu o cota de 20 la suta. Conform comunicatului transmis de Amonil, data inregistrarii deciziilor a fost stabilita pentru 19 octombrie 2004. La inchiderea sedintei, titlurile AMO au fost cotate la 0,0816 lei pe actiune, in crestere cu doua procente.

Rompetrol Rafinarie

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei Rompetrol Rafinarie SA a transmis ieri deciziile adoptate la intrunirea din 5 octombrie. Conform comunicatului emis de companie, AGEA a aprobat ratificarea amendarii facilitatii de creditare acordata de institutiile bancare (110.000.000 dolari) in sensul majorarii plafonului de acoperire a garantiilor de la 115 la suta la 125 la suta. A fost aprobata, de asemenea, si ratificarea amendarii Contractului de garantie reala mobiliara, pentru facilitati sindicalizate de credit.
Actiunile companiei Rompetrol Rafinarie SA au fost reluate ieri la tranzactionare, la inchiderea sedintei fiind cotate la 0,1190 lei pe actiune, in crestere cu 1,71 la suta.

SIF4 Muntenia

Societatea de Investitii Financiare SIF 4 Muntenia a anuntat efectuarea unei plati de 1.839.600 de lei, reprezentand contravaloarea a 735.840 de actiuni emise de SC Hanul Piratilor SA, Navodari. Conform comunicatului publicat pe site-ul BVB, in cadrul majorarii de capital al companiei, SIF Muntenia a subscris in data de 22 iunie 2005 un numar de 1.051.200 de actiuni in valoare nominala de 205 lei.

Obligatiuni Predeal II

Consiliul Local al orasului Predeal a transmis BVB un comunicat in care anunta inceperea platii cuponului al VI-lea aferent emisiunii de obligatiuni municipale. Valoarea nominala a cuponului este de 40 de lei. In comunicat se mentioneaza ca rata anuala a dobanzii pentru ultimul cupon este de 6 la suta, valoarea sa fiind calculata la 1,20 lei noi pe obligatiune.

Asitrans

Actionarii companiei de asigurare-reasigurare Asitrans Bucuresti vor discuta, la 20 octombrie, majorarea capitalului social cu 1,445 milioane lei (peste 500.000 dolari), pana la 8,5 milioane lei, prin aport in numerar al actionarilor, potrivit unui anunt al societatii. Operatiunea va fi realizata prin emiterea de noi actiuni. Majorarea va fi efectuata pentru respectarea normelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) privind nivelul capitalului social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.