Banca Transilvania va reduce dobanzile la depozitele destinate persoanelor fizice, incepand cu 11 octombrie, potrivit unui comunicat al bancii remis Rompres.
La depozitele la termen in lei pentru persoane fizice, noile dobanzi vor fi de: cinci
Banca Transilvania va reduce dobanzile la depozitele destinate persoanelor fizice, incepand cu 11 octombrie, potrivit unui comunicat al bancii remis Rompres.
La depozitele la termen in lei pentru persoane fizice, noile dobanzi vor fi de: cinci la suta - o luna, 5,5 la suta - trei luni, sase la suta - sase luni si 6,5 la suta - 12 luni. La depozitele la termen pentru persoane juridice, dobanzile sunt: 5,5 la suta - trei luni si sase luni, sase la suta - noua luni si 6,5 la suta - 12 luni.
La depozitele tip revolving pentru persoane fizice si juridice dobanzile vor fi de: 5,25 la suta - trei luni, 5,5 la suta - sase luni, sase la suta - noua luni si 6,25 la suta - un an.
Au fost anuntate si dobanzile la depozitul pe 18 luni - 7,5 la suta, depozitul pe 24 de luni - 7,5 la suta, depozitul anotimpuri - cinci la suta pe an, depozitul 111 zile - 5,5 la suta pe an, depozitul 210 zile - sase la suta pe an. La depozitul Kid Cont, cu acumulare in lei si valuta, dobanda va fi de 6,5 la suta - lei, 4 la suta - dolari si 4,25 la suta - euro.
BT este piesa centrala a Grupului Financiar Banca Transilvania, cu sediul central in Cluj-Napoca. Este prima institutie bancara din Romania, cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.