Ca urmare a cererilor de creditare ale companiilor rusesti de stat, care doresc sa obtina finantare pentru achizitionarea de unitati de productie si conducte de transport de produse petroliere, Barclays Capital se extinde in Rusia a anuntat presedint
Ca urmare a cererilor de creditare ale companiilor rusesti de stat, care doresc sa obtina finantare pentru achizitionarea de unitati de productie si conducte de transport de produse petroliere, Barclays Capital se extinde in Rusia a anuntat presedintele bancii, Hans-Joerg Rudloff, citat de Mediafax. Acesta a precizat ca Transnet si Gazprom ar putea sa imprumute sume importante pentru a construi gazoducte si oleoducte. "Rusia este o piata importanta si urmeaza sa ne extindem", a mai spus el. Rosneft, cel mai mare client al Barclays din Rusia, va organiza, in 2006, o oferta publica si va emite o serie de obligatiuni, ceea ce i-ar putea aduce fonduri importante.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.