Prezent la lansarea Cartei albe a IMM-urilor, senatorul UDMR Verestoy Attila, a declarat ca sectorul firmelor mici si mijlocii va beneficia anul viitor de o crestere a cotei alocate din buget pana la peste 2.000 de miliarde de lei, fata de 1.200 de m
Prezent la lansarea Cartei albe a IMM-urilor, senatorul UDMR Verestoy Attila, a declarat ca sectorul firmelor mici si mijlocii va beneficia anul viitor de o crestere a cotei alocate din buget pana la peste 2.000 de miliarde de lei, fata de 1.200 de miliarde de lei in 2005. "Prin lege, bugetul prevazut anul acesta pentru sprijinirea sectorului IMM se ridica la 0,2% din PIB, dar in realitate au fost alocati doar 1.200 de miliarde de lei. Bugetul pentru 2006 prevede alocarea a peste 2.000 de miliarde de lei acestui sector, ceea ce va reprezenta o gura de oxigen pentru firmele mici si mijlocii din Romania", a spus senatorul UDMR. In opinia sa, sprijinul statului intreprinderilor mici si mijlocii este insuficient si din acest motiv este necesara alocarea unei cote mai mari din buget acestui sector.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.