Romania ar putea fi ferita de un seism catastrofal in urmatorii ani, ca urmare a descarcarii tensiunii din placile tectonice in zona Pakistanului, sustine Gheorghe Marmureanu, Directorul Institutului de Fizica a Pamantului. Acesta a declarat, pentru
Romania ar putea fi ferita de un seism catastrofal in urmatorii ani, ca urmare a descarcarii tensiunii din placile tectonice in zona Pakistanului, sustine Gheorghe Marmureanu, Directorul Institutului de Fizica a Pamantului. Acesta a declarat, pentru Realitatea TV, ca devastatorul cutremur, cu o magnitudine de 7,6 grade, produs sambata, in nordul Pakistanului, face ca in Romania sa se reduca riscul unui cutremur de magnitudine mare. Ultimul bilant publicat ieri in Pakistan indica un numar de 19.136 de morti, 42.397 de raniti, zeci de localitati inghitite de pamant, drumuri si cladiri complet distruse. Seismul de sambata s-a soldat cu 583 de morti si in India.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.