PSD va depune astazi la Parlament, un proiect de lege privind organizarea si functionarea societatilor publice de radio si televiziune, initiativa legislativa vizand, printre altele, eliminarea reprezentarii Guvernului in CA ale SRR si SRTV si instit
PSD va depune astazi la Parlament, un proiect de lege privind organizarea si functionarea societatilor publice de radio si televiziune, initiativa legislativa vizand, printre altele, eliminarea reprezentarii Guvernului in CA ale SRR si SRTV si instituirea mandatelor Consiliilor de sase ani. Potrivit proiectului, SRR si SRTV isi desfasoara activitatea sub controlul Parlamentului, iar conducerea celor doua servicii publice este asigurata de Consiliul de Administratie, directorul general si comitetul director. PSD propune ca cele doua Consilii de Administratie sa fie compuse din 13 persoane, dintre care sapte membri sa fie reprezentanti ai Parlamentului, unul al Presedintiei, trei ai societatii civile, ceilalti doi fiind reprezentanti ai salariatilor din cele doua societati. Mandatul Consiliului de Administratie al SRR, respectiv al SRTV, este de sase ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.