Un agent de politie din localitatea timisoreana Uivar a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzatiile de trafic de influenta si luare de mita, dupa ce a fost prins in timp ce primea 1.500 de euro pentru a "scoate" din arest un cetatean mol
Un agent de politie din localitatea timisoreana Uivar a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzatiile de trafic de influenta si luare de mita, dupa ce a fost prins in timp ce primea 1.500 de euro pentru a "scoate" din arest un cetatean moldovean. Din verificari a rezultat ca, lunea trecuta, agentul Marius Varga (36 de ani) a pretins 3.500 euro, din care a primit prima transa de 1.000 euro, de la Nicolae Tataru, din Chisinau, cea de-a doua, de 1.500 de euro, fiind achitata vineri.
Agentul, prins in flagrant de colegii de la inspectorat, a fost prezentat magistratilor Tribunalului Timis care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva de 29 de zile pentru trafic de influenta si luare de mita.
Agentul de politie Marius Varga a fost incadrat direct in anul 1994.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.