De o saptamana, la Roma a plouat torential, ca in Romania in urma cu ceva vreme. Soarele a aparut pe cer si vremea s-a imbunatatit abia in cursul zilei de ieri cand Adrian Mutu a sosit in capitala Italiei si s-a intalnit cu Consuelo. Cei doi s-au cas
De o saptamana, la Roma a plouat torential, ca in Romania in urma cu ceva vreme. Soarele a aparut pe cer si vremea s-a imbunatatit abia in cursul zilei de ieri cand Adrian Mutu a sosit in capitala Italiei si s-a intalnit cu Consuelo. Cei doi s-au casatorit religios, seara trecuta, la biserica ortodoxa din Roma, ceremonia fiind oficiata de preotul argesean Juvenalie Ionascu. Petrecerea a avut loc la restaurantul Casa diValieri, situat in Piata Bucuresti din Roma.
Pregatiri de nunta intr-un restaurant brazilian pana la cinci dimineata
Invitatii din Romania si-au petrecut noaptea de dinaintea nuntii intr-un club de noapte brazilian situat la 10 kilometri de Roma, unde au fost transportati cu masini Mercedes, Porsche si Rover de nasul Nicu Gheara. Petrecerea a fost fabuloasa. S-au servit 14 feluri de preparate italienesti si braziliene si s-au consumat zeci de litri de vin. In impresionanta sala a localului, de peste 2000 de metri patrati, s-a format o mica Romanie: sportul era reprezentat de luptatorul de K1 Ionut Iftimoaie, moda de Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Rita Onisca Muresan si criticul de specialitate Raluca Badulescu, muzica de Marcel Pavel, Sanda Ladosi, Lavinia (ex-Spicy). Au mai fost de fata cunoscutul actor Romica Tociu, care a luat lectii de samba chiar de la o apetisanta brazilianca, oameni de afaceri si ziaristi.
Pantofii miresei si barfa de la mese
Pantofii pe care Mihai Albu i-a creat pentru mireasa au constituit un subiect fierbinte inca de pe aeroportul Otopeni, vineri la pranz, cand spre Roma a plecat primul grup. Atunci avionul a avut o ora intarziere din cauza conditiilor meteo din capitala Italiei si acest subiect a fost dezbatut pe larg. Toti erau curiosi sa vada daca acestia ii vor veni Consuelei, pentru ca Albu ii crease dupa un calapod descris la telefon. In seara de sambata, majoritatea invitatilor se vaitau ca erau obositi, plouati si cam fara bani pentru ca isi petrecusera ziua pe Via del Corso, intr-o goana nebuna dupa achizitionarea ultimelor creatii din colectia toamna-iarna a marilor case de moda. Pe la mese se vorbea ca marii absenti de la acest eveniment deosebit de important pentru Adrian Mutu sunt colegii sai de la Juventus Torino care erau convocati la lotul national al Italiei. Au mai lipsit doi buni prieteni ai nasilor, celebrii actori hollywoodieni Steven Seagal si Armand Assante, primul fiind implicat in ajutorarea sinistratilor din New Orleans, iar cel de-al doilea avand filmari la Moscova. In compensatie, a venit vedeta Jeff Fahey. Tot in localul brazilian au fost discutate in amanunt tinutele nuntasilor mai de vaza, numele designerilor mentionati fiind cele preferate si de starurile de la Hollywood in noaptea decernarii Oscarurilor. Louis Vouitton, Dior, Armani, Cavalli, Pal Zillieri, Gucci, dar si creatii romanesti. De asemenea, am aflat ca Mutu isi petrecea noaptea de dinaintea nuntii intr-un celebru club din Bucuresti si ca sotia sa Consuelo "lucra" impreuna cu doua matusi din Republica Dominicana la ultimele retusuri la rochia de mireasa. La inchiderea editiei, nunta era in toi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.