Incepand de astazi, fostul ministru al Finantelor, Mihai Nicolae Tanasescu, se alatura echipei de analisti ai cotidianului ZIUA. Nascut la Bucuresti, pe 11 ianuarie 1956, Tanasescu a absolvit cursurile Facultatii de Finante-Contabilitate din cadrul A
Incepand de astazi, fostul ministru al Finantelor, Mihai Nicolae Tanasescu, se alatura echipei de analisti ai cotidianului ZIUA. Nascut la Bucuresti, pe 11 ianuarie 1956, Tanasescu a absolvit cursurile Facultatii de Finante-Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice, urmand, de asemenea, mai multe specializari in domeniu la Fondul Monetar International (Statele Unite), la Ecole Nationale d'Administration (Franta) si Harvard Business School (SUA). Din 2000, Mihai Tanasescu este doctorand al ASE Bucuresti cu specializarea pe teme de fiscalitate, respectiv impozitul pe venitul global. Intre 1997 si 2000, Mihai Tanasescu a fost director executiv adjunct pentru un grup de 12 tari, printre care si Romania, la sediul din Washington al Bancii Mondiale, iar intre 2000 si 2004 ministru al Finantelor in Romania.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.