A fost semnat un memorandum privind instituirea unei misiuni UE la frontiera dintre Republica Moldova si Ucraina de catre sefii diplomatiilor celor doua tari, in prezenta comisarului european pentru Relatii Externe si Politica de Vecinatate, Benita F
A fost semnat un memorandum privind instituirea unei misiuni UE la frontiera dintre Republica Moldova si Ucraina de catre sefii diplomatiilor celor doua tari, in prezenta comisarului european pentru Relatii Externe si Politica de Vecinatate, Benita Ferrero-Waldner, anunta BASA-press.
Misiunea Delegatiei Comisiei Europene in Republica Moldova a fost inaugurata la Chisinau, in prezenta comisarului european Benita Ferrero-Waldner si a ministrului moldovean de Externe, Andrei Stratan.
Potrivit comisarului european, inceperea misiunii Delegatiei Comisiei Europene reprezinta "o noua etapa in relatiile UE cu Republica Moldova".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.