Privatizarea Postei Romane va duce la cresterea calitatii serviciilor. Acesta este mesajul pe care ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, l-a adresat cu ocazia Zilei Mondiale a Postei. "Recenta demarare a proceselor de restr
Privatizarea Postei Romane va duce la cresterea calitatii serviciilor. Acesta este mesajul pe care ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, l-a adresat cu ocazia Zilei Mondiale a Postei. "Recenta demarare a proceselor de restructurare si privatizare ale Postei Romane constituie primul pas pentru indeplinirea acestui deziderat. Restructurarea va fi un proces complex si va urmari reconfigurarea pe criterii de eficienta a Companiei Nationale Posta Romana, astfel incat sa putem crea o companie care va oferi servicii de posta si curierat la standarde europene", a mai declarat Zsolt Nagy.
CNPR detine 60% din piata interna a serviciilor de posta rapida, are peste 35 de mii de angajati si distribuie anual aproape 90 de milioane de colete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.