Reprezentantii Fondului Monetar International si cei ai Bancii Nationale a Romaniei au discutat vineri si sambata la Sinaia despre implicatiile cresterii rapide a creditului in zona Europei Centrale si de Est, se arata intr-un comunicat al bancii cen
Reprezentantii Fondului Monetar International si cei ai Bancii Nationale a Romaniei au discutat vineri si sambata la Sinaia despre implicatiile cresterii rapide a creditului in zona Europei Centrale si de Est, se arata intr-un comunicat al bancii centrale. Discutiile s-au purtat cu prilejul conferintei regionale "Cresterea rapida a creditului bancar destinat sectorului bancar". La lucrarile conferintei au participat reprezentanti ai autoritatilor de supraveghere din 21 de tari din zona Europei Centrale si de Est, din unele tari membre ale Uniunii Europene, ai unor organizatii internationale (Banca Reglementelor Internationale, Comitetul Supraveghetorilor Bancari Europeni, Banca Centrala Europeana), precum si ai Bancii Nationale a Romaniei. Dezbaterile s-au axat in principal pe tema cresterii rapide a creditului in tarile din regiune si au oferit un bun prilej pentru participanti de a prezenta experienta in domeniu a tarilor lor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.