Teo Trandafir povesteste, astazi, de la ora 18.00, la Pro TV, in cadrul emisiunii "Stilul Oana Cuzino", cum a ajuns la stadiul in care o striga lumea pe strada "Grasa", care a fost momentul in care a spus STOP si cum a reusit sa dea jos 50 de kilogra
Teo Trandafir povesteste, astazi, de la ora 18.00, la Pro TV, in cadrul emisiunii "Stilul Oana Cuzino", cum a ajuns la stadiul in care o striga lumea pe strada "Grasa", care a fost momentul in care a spus STOP si cum a reusit sa dea jos 50 de kilograme. Oana Cuzino va smulge de la nutritionistul simpaticei moderatoare secretele care au dus la rezultatul uimitor.
Daca unele vedete se chinuiesc sa slabeasca, exista si cazuri fericite de femei care incearca sa devina ceva mai rubiconde. Daniela Nane ii dezvaluie Oanei Cuzino totul despre compromisul pe care a trebuit sa-l faca pentru arta. A fost nevoita sa se ingrase 6 kg pentru un rol si a facut-o cu mare placere, dupa film, revenind la masurile cu care si-a obisnuit fanii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.