Blonda, sexy si cu o silueta demna de invidiat, la 35 de ani, Sanda Ladosi pare hotarata sa revina in peisajul muzical. Dupa ce sortii n-au fost de partea ei, la Eurovision, frumoasa cantareata a preferat sa se retraga din viata muzicala. In tot aces
Blonda, sexy si cu o silueta demna de invidiat, la 35 de ani, Sanda Ladosi pare hotarata sa revina in peisajul muzical. Dupa ce sortii n-au fost de partea ei, la Eurovision, frumoasa cantareata a preferat sa se retraga din viata muzicala. In tot acest timp, viata Sandei nu a fost numai lapte si miere. A renuntat la cel langa care credea ca a gasit linistea sufleteasca, a fost la un pas de a suferi o interventie chirurgicala la corzile vocale. In prezent, dupa o pauza vocala de 12 zile, la Spitalul Panduri, blondina s-a refacut si a trecut la lucruri serioase. A devenit vocea ambulantei Romgermed si chiar a reusit sa finalizeze albumul la care lucreaza de doi ani impreuna cu Ovidiu Komornyik. Referitor la noul material discografic, Sanda ne-a marturisit: "Albumul e gata in proportie de 95 la suta, mai am de inregistrat o piesa care va da si titlul albumului. Piesele scrise de George Popa, Dan Iagnov sunt, ca fond, disco, dar au si influente orientale".
Atunci cand e intrebata daca si-a schimbat look-ul pentru a reprezenta Romania la o competitie importanta, Sanda spune, cu umorul ce o caracterizeaza: "Am depasit de mult varsta". Pentru a se mentine in forma, solista merge in fiecare zi la sala, tine diete drastice si practica Tae bo, un stil de lupta cu un partener imaginar.
Pe plan personal, un singur lucru pare sa-i mai umbreasca fericirea cunoscutei interprete: adevarata dragoste, care intarzie sa-si faca aparitia. "Mi-am dorit un copil si o familie, dar am primit o cariera".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.