Ancheta in cazul sotului Romanitei Iovan este departe de a fi finalizata. Procurorii de la Parchetul Capitalei au cerut noi expertize in cazul spargatorului impuscat. Pentru a lamuri acest caz, oamenii legii au nevoie de analize de laborator, care sa
Ancheta in cazul sotului Romanitei Iovan este departe de a fi finalizata. Procurorii de la Parchetul Capitalei au cerut noi expertize in cazul spargatorului impuscat. Pentru a lamuri acest caz, oamenii legii au nevoie de analize de laborator, care sa completeze expertiza medico-legala.
De asemenea, sunt asteptate si rezultatele analizei balistice prin care se va stabili cu exactitate de la ce distanta s-a tras asupra hotului sau daca arma de vanatoare se afla in perfecta stare de functionare. In acest dosar complex, dupa incidentul petrecut joi dimineata in vila sotilor Romanita si Adrian Iovan, surse din randul anchetatorilor spun ca le va fi foarte dificil sa stabileasca adevarul. Legitima aparare invocata poate fi foarte usor contrazisa de alte elemente care pot oricand sa apara, pornind, de exemplu, de la confruntarea declaratiilor celor doi soti.
Reamintim ca joi dimineata, in jurul orei 3.30, sotii Iovan s-au trezit cu un hot in casa. Incercand sa-si apere proprietatea, Adrian Iovan a luat o arma si l-a lovit pe infractor, insa pusca s-a descarcat accidental, omorandu-l pe loc. Sotul creatoarei de moda a invocat legitima aparare, insa anchetatorii merg si pe varianta comiterii unei crime.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.