Primarul unei comune din Maramures a fost prins, in flagrant, de politisti in timp ce lua mita de la reprezentantul unei firme pentru a achita integral contravaloarea unor servicii, informeaza IGPR. Potrivit acestuia, ofiterii Serviciului de Investig
Primarul unei comune din Maramures a fost prins, in flagrant, de politisti in timp ce lua mita de la reprezentantul unei firme pentru a achita integral contravaloarea unor servicii, informeaza IGPR. Potrivit acestuia, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IJP Maramures l-au prins in flagrant pe Grigore M. (45 ani), primarul comunei Ardusat. Anchetatorii sustin ca primarul ar fi pretins si primit de la Zsolt E. (reprezentant al unei firme din Baia Mare), trei milioane de lei, pentru a-i achita integral contravaloarea unor servicii de sonorizare prestate pentru a organiza sarbatoarea comunei. Totodata, politistii au stabilit ca primarul comisese o fapta similara in cursul lunii august, cand i-ar fi pretins Monicai F. cinci milioane de lei pentru a-i facilita incheierea contractului de organizare a jocului de artificii, in cadrul aceleiasi manifestari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.