Mario Cimarro, interpretul lui Luciano Alcantara din telenovela "Uzurpatoarea", difuzata de postul ACASA, a pus esecul casniciei sale pe seama vietii tumultuoase de vedeta si a departarii de sotia lui. Mario s-a casatorit in 1999 cu Natalia Streignar
Mario Cimarro, interpretul lui Luciano Alcantara din telenovela "Uzurpatoarea", difuzata de postul ACASA, a pus esecul casniciei sale pe seama vietii tumultuoase de vedeta si a departarii de sotia lui. Mario s-a casatorit in 1999 cu Natalia Streignard, pe care a cunoscut-o la filmarile pentru telenovela "Femeia vietii mele", dar la nu mai putin de 2 ani s-au despartit din cauza problemelor cauzate de distanta care ii separa. "Succesul mi-a distrus casnicia!", i-a marturisit Mario unui prieten apropiat in acele momente. In prezent, cei doi incearca sa mai dea o sansa relatiei lor.
"Mi-ar placea foarte mult sa am doi sau chiar trei copii cu Natalia", a declarat Mario, plin de speranta in ceea ce priveste viitorul relatiei lui cu actrita care a cunoscut gustul succesului cu telenovela "Valentina, grasuta mea frumoasa".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.