Laura Stoica, cea care a vrut sa-si convinga fanii ca "actorul grabit" a iesit de mult din viata ei, a revenit in atentia publicului vara trecuta, cu albumul "S-a schimbat". Cantareata s-a intors in lumina reflectoarelor cu tot tacamul, lansare cu p
Laura Stoica, cea care a vrut sa-si convinga fanii ca "actorul grabit" a iesit de mult din viata ei, a revenit in atentia publicului vara trecuta, cu albumul "S-a schimbat". Cantareata s-a intors in lumina reflectoarelor cu tot tacamul, lansare cu petrecere, schimbare de look asistata de stilist, o trupa pe care o conduce si alt logodnic - Cristi bateristul din formatia ei.
Desi anul acesta presa a trambitat nunta ei, Laura Stoica a infirmat totul pentru ca este foarte superstitioasa, dupa cum recunoaste chiar ea, iar anul acesta este anul Cocosului si nu este propice casatoriilor.
Cu sau fara casatorie, Laura a aparut in ultimul timp, la diferite evenimente imbracata in haine care pareau mai mici cu cateva numere, fapt care a demonstrat ca nu se fereste sa ascunda cele cateva kilograme in plus. Nonsalanta ei a dat nastere unor zvonuri ca ar fi insarcinata. Contactata telefonic Laura a declarat: "Nu sunt insarcinata. Nu m-am chinuit sa infirm zvonul pentru ca a inceput sa circule in presa fara vreun motiv real" ne-a spus Laura grabita, in incercarea de a schimba subiectul. Acelasi lucru s-a intamplat si intr-o emisiune tv, unde Laura, invitata sa confirme sarcina a evitat subiectul si a rugat-o pe moderatoare sa discute despre altceva.
Desi a afisat intotdeauna o aura de femeie puternica, care se lasa greu afectata de ceva, nici pe Laura nu au ocolit-o emotiile si compasiunea pentru victimele inundatiilor. Ea s-a implicat de curand in campania condusa de Mihaela Radulescu "Vedete pentru sinistrati", iar astazi va pleca cu elicopterul cu ajutoare, intr-una din zonele unde s-au adapostit sinistratii. Ca si alte persoane care s-au implicat in astfel de campanii, Laura a fost atat de impresionata de ceea ce s-a intamplat in tara incat a constientizat, in modul cel mai brutal, ca de ziua ei nu are nevoie decat de sanatate.
"Inainte de ziua mea voi pleca cu ajutoare pentru ca sunt niste momente cumplite pentru semenii nostrii. Tocmai din aceasta cauza nici nu-mi voi serba ziua. Cadourile pe care mi le doresc sunt sanatate si liniste pentru mine si pentru familia mea", spune Laura sensibilizata de drama unor oameni ramasi pe drumuri.
Anul acesta va fi o premiera in viata vedetei pentru ca, pana acum a avut parte de cate trei petreceri, cel putin, la fiecare aniversare.
Sensibilitatea excesiva, bluzele prea mici ca sa-i acopere o potentiala sarcina o contrazic pe Laura Stoica, insa pana peste noua luni nu vom putea afla cine are dreptate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.