Incepand din aceasta luna, presa romaneasca si internationala va deveni mai accesibila elevilor din judetele Cluj si Maramures. Prin proiectul "News to Know: introducing democratic media to schools in Romania", initiat de Liga Tinerilor Romani de Pre
Incepand din aceasta luna, presa romaneasca si internationala va deveni mai accesibila elevilor din judetele Cluj si Maramures. Prin proiectul "News to Know: introducing democratic media to schools in Romania", initiat de Liga Tinerilor Romani de Pretutindeni (LTRP) cu sprijinul Ambasadei SUA, copiii claselor VI-VIII din Cluj-Napoca, Gherla, Turda, Baia Mare, Surdesti si Baia Sprie vor afla de ce este important sa se informeze din mass-media, sa comunice cu media locala si centrala, vor invata sa redacteze un comunicat de presa, sa-si infiinteze propria revista scolara sau chiar propriul post de radio scolar. Participantii vor asista la conferinte si intalniri sustinute de jurnalisti profesionisti din presa, vor face schimb de experiente in materie de redactare a revistelor scolare, vor lucra in echipe in cadrul unor work-shop-uri si vor dezbate articole, reportaje si editoriale. "Un om informat este un om puternic!" - este motto-ul pe care spera sa-l lanseze organizatorii in randul cursantilor "News to Know". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.