David Duchovny, protagonistul serialului "Dosarele X" difuzat de Pro Cinema, a declarat ca in tinerete a hranit tarantule pentru a obtine un apartament cu o chirie mai mica. Inainte de a deveni un actor de succes, David a fost nevoit sa aiba grija de
David Duchovny, protagonistul serialului "Dosarele X" difuzat de Pro Cinema, a declarat ca in tinerete a hranit tarantule pentru a obtine un apartament cu o chirie mai mica. Inainte de a deveni un actor de succes, David a fost nevoit sa aiba grija de animalul de casa al unei doamne respectabile care a decis sa-i reduca din chirie contra acestui gest. "Apartamentul inchiriat era in Manhattan, iar responsabilitatea mea era sa pun cate zece greieri, in fiecare luna, in cusca tarantulei. La inceput, auzeam cantecul greierilor foarte tare, apoi cu cat treceau zilele, acesta era din ce in ce mai stins", isi aminteste Duchovny.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.