"Care este prioritatea intre referendum si alegerile europene? (...) Eu personal cred ca exista extrem de multe argumente care pledeaza in favoarea organizarii alegerilor europene (...) La ora actuala, noi avem probleme foarte mari legate de trecerea
"Care este prioritatea intre referendum si alegerile europene? (...) Eu personal cred ca exista extrem de multe argumente care pledeaza in favoarea organizarii alegerilor europene (...) La ora actuala, noi avem probleme foarte mari legate de trecerea legilor prin Senat, datorita faptului ca avem un numar de sapte colegi senatori care sunt si europarlamentari. Pentru mine, punerea in aplicare a legii privind alegerile parlamentare are si acest mare atu: dupa luna mai, din momentul alegerii unor europarlamentari, acestia nu vor mai face parte din Senatul Romaniei si vor urca urmatorii de pe lista (...). Prioritatea o reprezinta alegerile europene".

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.