Celebrii artisti si campioni ai patinajului de la Circul Mare din Moscova s-au oprit din nou la Circul Globus, oferind bucurestenilor un spectacol inedit: dresura de ursi polari pe patine.
Opt ursi polari de dimensiuni gigantice patinand cu no
Celebrii artisti si campioni ai patinajului de la Circul Mare din Moscova s-au oprit din nou la Circul Globus, oferind bucurestenilor un spectacol inedit: dresura de ursi polari pe patine.
Opt ursi polari de dimensiuni gigantice patinand cu nonsalanta unui mare campion, pare o imagine de domeniul fantasticului, dar iata ca dresoarea Yulia Denisenko a reusit sa faca posibil ceea ce pare aproape de nerealizat. Scoala rusa de dresaj a format multe capete de afis, cateva dintre ele putand fi vazute si in spectacolele de la Bucuresti in spectacolele ultimelor trei stagiuni, dar talentul Yuliei depaseste cu mult imaginea complexa a dresurilor de animale. Ursii polari pe patine, atractia pe care oricare circ din lume si-ar dori-o, este punctul culminant al Castelului de clestar si, timp de 15 minute, tine cu sufletul la gura atat copiii, cat si insotitorii lor.
Pe langa aceasta dresura care, dupa mai mult de 25 de ani readuce in arena circului bucurestean povestea lui Fram, ursul polar, se adauga in reteta spectacolului numeroase alte atractii acrobatice si de echilibristica, numere de comedie si balet, toate executate pe gheata. Precizia de executie a figurilor acrobatice si de balet pe gheata este impresionanta, campionii moscoviti punand accentul pe arta si performanta la nivel mondial. Tinuta artistica si calitatea sunt definitorii pentru acest spectacol care deschide stagiunea din aceasta toamna.
Acest show este cel mai bun spectacol de circ si variete pe gheata din lume, Castelul de clestar devenind noul succes de casa al Circului Globus. Amfitrionii Castelului de clestar vor fi Manuela Harabor in rolul Printesei de Clestar, iar Tomi Cristin va interpreta rolul Duhului Zapezii.
Scenariul si regia sunt semnate de Brandusa Novac, scenografia - Vlad Gabrielescu, spectacolul fiind produs de Circul Globus si Yanna Shevchenko.
Sambata, spectacolul este programat la ora 18.30, duminica, publicul bucurestean fiind rasfatat de la ora 15.00 si ora 18.30. Pretul biletelor este intre 10 de lei noi si 50 lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.