Biserica Fortificata de la Dealul Frumos din Sibiu, proiectata si ctitorita in sec. XIV este la acest sfarsit de saptamana gazda Premiilor Arhitext, In Between. Alegerea locatiei se justifica atat prin decernarea unor premii pentru proiecte realizate
Biserica Fortificata de la Dealul Frumos din Sibiu, proiectata si ctitorita in sec. XIV este la acest sfarsit de saptamana gazda Premiilor Arhitext, In Between. Alegerea locatiei se justifica atat prin decernarea unor premii pentru proiecte realizate in ultimii doi ani, dar si prin intentia de a folosi acest eveniment ca instrument de investigare sau de revigorare culturala a unui vechi sit. In afara locatiei, desfasurarea evenimentului este marcata de prezenta contemporanului, prin DJ proiectii, instalatii si video-art. Sambata este programata ceremonia de deschidere a expozitiei Premiile Arhitext editia a VII-a, gazduita de Centrul de Studii al Arhitecturii Vernaculare. Decernarea premiilor va avea loc duminica, incepand cu ora 12.30. Organizatorii au programat si expozitia de arta video In Between.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.