intra astfel in familia "multimilionarilor Libertatii". Cum s-a format aceasta? Simplu. Prin cele zece editii ale deja celebrei "Super Loteria Libertatea". Nici mai mult nici mai putin decat 739 de cititori fideli ai ziarului nostru s-au ales cu prem
intra astfel in familia "multimilionarilor Libertatii". Cum s-a format aceasta? Simplu. Prin cele zece editii ale deja celebrei "Super Loteria Libertatea". Nici mai mult nici mai putin decat 739 de cititori fideli ai ziarului nostru s-au ales cu premii substantiale la concursul care a castigat sute de mii de fani in toata tara. Fie ca a fost vorba de premiile oferite zilnic, fie ca au castigat "potul" la extragerea finala, sute de norocosi au devenit peste noapte multimilionari. Daca ii invidiati, incepand de astazi aveti nenumarate sanse de a ajunge ca ei. si asta pentru ca incepe "7 magic".
"7 Magic" este un concurs unic, ce musteste de premii in bani. Are la baza tichete de concurs ce se gasesc doar in suplimentul Libertatea de Weekend si in editia Libertatii de Duminica, dar si in ProSport, editiile de sambata si luni, in perioada 7 octombrie - 28 noiembrie. in fiecare saptamana, tichetele vor fi diferit colorate.
"7 Magic" este usor de jucat: tot ce trebuie sa faceti este sa razuiti tichetele saptamanale, sa urmariti cu atentie cele sapte numere norocoase ce vor fi publicate zilnic in Libertatea si ProSport, sa le bifati in eventualitatea in care acestea se regasesc pe taloanele dumneavoastra, iar cand aveti completata una din cele cinci linii sa sunati la redactie pentru a va revendica premiul (linia 1 - 4 premii a cate 40 de milioane, linia 2 - 6 premii a cate 20 de milioane lei, linia 3 - 8 premii a cate 10 milioane lei, linia 4 - 10 premii a cate 6 milioane lei si linia 5 - 12 premii a cate 4 milioane lei). Simplu!
in plus, Libertatea si ProSport va ofera si o serie de premii Jackpot, o combinatie de 8 cifre pentru fiecare din cele 5 linii. Daca Jackpotul publicat in ziare pentru una din linii e identic cu Jackpotul de pe tichetul dumneavoastra, din dreptul liniei respective, atunci ati castigat din nou. Valoarea de start a Jackpotului e de 10 milioane lei, insa daca intr-una din zile nici un premiu de linie nu e adjudecat, atunci acesta e reportat la Jackpotul corespunzator liniei. Castigurile nu se opresc aici. in eventualitatea in care tichetul dumneavoastra este necastigator, acesta poate participa la tragerea la sorti finala. Pentru a participa la aceasta etapa, cu premii absolut fabuloase, completati numele personajului care este desenat, specificati diferenta dintre cele doua caricaturi, adaugati si datele personale si trimiteti tichetul, intr-un plic, la OP 18-CP 10, Bucuresti, pana la data de 6 decembrie. La aceasta etapa se pot castiga 2 premii a cate 500 de milioane, 10 premii a cate 100 de milioane si alte 40 de premii a cate 25 de milioane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.