prelungi viata sotului meu cu inca 15-20 de ani. Fara ajutorul dv. si al celor cu suflet bun, ar insemna ca acei 5 ani care i s-au dat de catre medici sa-i traiasca numai prin spitale, pentru a fi supravegheat permanent. Singura rezolvare in acest
prelungi viata sotului meu cu inca 15-20 de ani. Fara ajutorul dv. si al celor cu suflet bun, ar insemna ca acei 5 ani care i s-au dat de catre medici sa-i traiasca numai prin spitale, pentru a fi supravegheat permanent. Singura rezolvare in acest caz ar fi sa ne vindem garsoniera confort III pe care o avem si unde locuim cu cei trei copii, si nici asa nu ne vor ajunge banii pentru a da la medici si donatorului. Alte ajutoare nu avem, parintii nu ne pot ajuta. Eu am numai mama, care are o pensie de urmas de 1 milion lei. Punand garsoniera la vanzare vom ramane pe drumuri. Nu stiu ce se va intampla cu mine si copiii, daca ne vom pierde acest suflet drag. Prin acest apel poate ne aude cineva cu suflet si ne va ajuta. Sotul meu are dosarul facut pentru transplant, fiind trecut pe lista de asteptare pentru ficat iar apoi operat.
Mariana Rozs, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.