Continental Automotive Systems a incredintat Siemens Business Services inlocuirea a 4.800 de PC-uri cu noi computere Hewlett Packard si migrarea altor 1.200 de statii la sistemul de operare Windows XP Professional. Ca urmare a acestei decizii, in pre
Continental Automotive Systems a incredintat Siemens Business Services inlocuirea a 4.800 de PC-uri cu noi computere Hewlett Packard si migrarea altor 1.200 de statii la sistemul de operare Windows XP Professional. Ca urmare a acestei decizii, in prezent toate computerele Continental Automotive Systems ruleaza Windows XP. Furnizarea de calculatoare include urmatoarele tari: Belgia, Germania, Franta, Marea Britanie, Portugalia, Republica Ceha si Ungaria. Siemens Business Services a configurat si pre-instalat centralizat toate computerele, in Paderborn. Furnizorul de servicii IT si partenerii sai au instalat zilnic in locatiile Continental Automotive Systems aproximativ 250 de statii de lucru si laptop-uri, incluzand masuri de siguranta si recuperare a datelor. Beneficiarul a solicitat furnizorului sa inlocuiasca PC-urile intr-un interval foarte scurt, cu foarte mici intreruperi ale procesului normal de productie.
Dezinstalarea, instalarea si introducerea in lucru a noilor computere a durat, in medie, intre 30 si 45 de minute.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.