tremuraturi ale membrelor, dar si ale intregului corp. Iata cateva produse naturale care va pot ajuta sa va lasati de fumat. Modifilan Forte - e util persoanelor cu diverse afectiuni pulmonare. Contine un ingredient unic, recunoscut pentru proprie
tremuraturi ale membrelor, dar si ale intregului corp. Iata cateva produse naturale care va pot ajuta sa va lasati de fumat.
Modifilan Forte - e util persoanelor cu diverse afectiuni pulmonare. Contine un ingredient unic, recunoscut pentru proprietatile antitumorale, care incetineste dezvoltarea tumorilor maligne si metastazelor, reusind sa blocheze inmultirea celulelor canceroase. Fumatul slabeste sistemul imunitar. Acest produs ajuta organismul sa lupte si ii intareste sistemul imunitar, combate stresul oxidativ. Administrare: 2-3 capsule/zi, timp de 30 de zile, cu pauza de 30 de zile. Contraindicatie: intoleranta la iod. Pret: 23 de lei.
Antifumat - poate trata simptomele ce apar in urma intoxicarii cu nicotina, sustine in caz de epuizare sau ameteli, ca urmare a lipsei de oxigen in creier. Ajuta la purificarea plamanilor. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Cura se face 40 de zile, 7 zile pauza si se reia inca 40 de zile. Pret: 12 lei.
Antitabac Plant - provoaca dezgust fata de tutun. Cu acest produs se poate depasi faza de dependenta. Poate trata si simptomele cauzate de abuzul de tutun: slabiciune, lipsa de concentrare, ameteli, tuse persistenta. Administrare: 10 picaturi de 3-4 ori/zi, diluate in putina apa. Curele au durata diferita, de la caz la caz, in functie de gradul de intoxicare cu tutun. Pret: 9,5 lei.
Tinctura de pedicuta - de mare ajutor cand v-ati decis sa eliminati doua vicii deodata: tutunul si alcoolul. Administrare: 10-15 picaturi de 3 ori/zi. Poate fi folosit maximum 30 de zile cursiv. Contraindicatii: femei gravide si persoane cu insuficienta renala cronica. Pret: 6 lei.
Spirulina cu vitamina C Remedia - aceasta formula ajuta la purificarea organismului, la eliminarea din organism a produsilor toxici, are actiune hepato-regeneratoare, ajuta la reglarea metabolismului, are rol antioxidant, intareste sistemul imunitar. Vitamina C prezenta in formula produsului creste rezistenta la raceli, gripe sau infectii, dar ajuta la absorbtia digestiva a fierului. Este util in tratamentul anemiilor feriprive cu care se confrunta majoritatea fumatorilor. Administrare: 3 capsule/zi. Pret: 15-30 lei.
Mentusin Fares - toate persoanele fumatoare, active si pasive, care au tuse tabagica ar trebui sa foloseasca acest produs, atunci cand organismul si-a pierdut rezistenta fata de agentii patogeni si nu in ultimul rand din cauza fumatului. Administrare: 1-2 comprimate de 3 ori/zi, pentru supt. Dupa administrare nu se consuma nimic timp de 30 de minute. Pret: 7 lei
Antitabac - supliment nutritiv cu ajutorul caruia putem scapa de dependenta de acest viciu, inclusiv de alcool. Administrare: 3-6 comprimate/zi. Pret: 5 lei
Produsele le gasiti in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu sos. M. Bravu si din str. Traian nr. 118.
in octombrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului primesc consultanta gratuita. Pentru programari, tel: 327.23.74.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.